Centrale de tratare a aerului AHU

Program ASTRA este programul complex pe care Daikin l-a dezvoltat pentru a oferi servicii rapide si complete pentru client in vederea efectuarii unei alegeri tehnice si o evaluare economica a fiecarei central de tratare a aerului. Programul complet poate configure orice tip de produs si raspunde cu precizie la cele mai stringente cerinte de proiectare. Rezultatul este o oferta economica complete, care include toate datele tehnice si diagramele, precum si diagram psihometrica a tratarii aerului si a curbelor de performanta a ventilatoarelor. Cu toate acestea, Daikin nu s-a oprit aici, ci a continuat sa avanseze.
MECCANO este celalalt program complex conceput si dezvoltat pentru a converti rapid oferta intr-o comanda de executie.
Trimiterea diagramelor tehnice pentru a fi aprobate de client, diagramele de executie pentru productie, lista de material, generarea codurilor pentru fiecare component sunt doar cateva din multitudinea de functii ale aplicatiei.
Prin urmare, integrarea ASTRA-MECCANO a permis gestionarea complet automata a procesului prin reducerea timpului de ofertare si de livrare si prin imbunatatirea serviciilor pentru client.

Certificarea Eurovent
Daikin participa la programul de certificare EUROVENT pentru central de tratare a aerului, certificate sub numarul 11.05.003 si se gasesc pe site-ul www.eurovent-certification.com.

 

Centrale-de-tratare-a-aerului-AHU-

Acest articol a fost publicat în Centrale de tratarea aerului. Salvează legătura permanentă.