Centrale de tratare a aerului D-AHU Easy

Gama cuprinde debite de aer de la 500 m3/h pana la 30000 m3/h, cu posibilitatea de a allege cele mai adecvate viteze frontale, in functie de tratamentul solicitat.
Limitele de debit de 500 m3/h si 30000 m3/h sunt calculate luand in considerare dimensiunile nestandardizate (dimensiuni maxime: 2150×2150) si o viteza frontal la baterie de 2,5 m/s.

Dimensiuni predefinite
Exista 15 dimensiuni fixe, optimizate pentru a atinge cel mai bun compromise dintre competitivitate si standardizarea productiei.
Dimensiuni variabile
Conceptual a fost implementat pentru a depasi constrangerile de instalare, acolo unde cerintele de spatiu pentru sectiunea inaltime x latime trebuie adaptate la spatiul disponibil.
Sistemul ofera posibilitatea de adaptare a dimensiunilor unitatilor in intervale crescatoare de 1 cm.

Performanta panoului
Panourile Daikin din poliuretan garanteaza o performanta excelenta din punct de vedere al izolarii termice. De exemplu, modelul Daikin DS 25 cu izolatie din spuma poliuretanica are aceeasi performanta ca si un panou din vata minerala cu o grosime de 50 mm. In acelasi timp, modelul Daikin DS 50 cu izolatie din spuma poliuretanica are aceeasi performanta termica cu cea a unui panou din vata minerala cu grosime de 90 mm.

Centrale-de-tratare-a-aerului-D-AH-U-Easy-

Acest articol a fost publicat în Centrale de tratarea aerului. Salvează legătura permanentă.