PRODUSE SPLIT aplicatii rezidentiale

Daikin are o reputaţie globală bazată pe cei aproape 90 de ani de experienţă în producerea cu succes a echipamentelor de aer condiţionat de calitate ridicată pentru utilizări industriale, comerciale şi rezidenţiale şi pe cei 55 de ani ca lider în domeniul tehnologiei pompelor de căldură.

Calitatea Daikin
În cuvinte simple, calitatea mult apreciată a produselor Daikin vine din atenţia acordată designului, producţiei şi testării, dar şi suportului post-vânzare. În acest scop, fiecare componentă este selectată cu atenţie şi testată temeinic pentru a verifica contribuţia acesteia la calitatea şi fiabilitatea produsului.

Confort pe tot parcursul anului in locuinţă
Obiectivul controlului total al climatizării este de a furniza mediul optim de viaţă pe tot parcursul anului, iar compania Daikin este expertă în personalizarea soluţiilor de acest tip. Nu contează dacă este vorba de o singură cameră sau de o locuinţă întreagă, sistemul multi, graţie celei mai bune tehnologii inverter disponibila pe piata şi sistemelor cu pompă de căldură, poate fi personalizat pentru a produce rezultatul optim. Unităţile
interioare sunt concepute pentru o instalare simplă şi o utilizare minimă a spaţiului, putând fi asortate şi cu decorul. De asemenea, oferim o soluţie care combină aerul condiţionat cu ventilaţia şi umidificarea, pentru un confort perfect.

Conştientizarea problemelor de mediu
Aerul condiţionat îmbunătăţeşte climatul interior, oferind condiţii de lucru şi de viaţă plăcute, chiar şi în cele mai aspre climate. Cu toate acestea, în ultimii anii, conştientă de necesitatea conservării mediului, compania Daikin a depuse eforturi substanţiale în vederea limitării efectelor negative
asociate cu producţia şi funcţionarea. Prin urmare, noile echipamente care economisesc energia, la care se adaugă tehnicile inovatoare de producţie, minimizează impactul asupra mediului.

Angajamentul pentru mediu
Preocuparea pentru mediu este inerentă în toate operaţiunile globale ale Daikin, de la design şi producţie la acţiunile zilnice ale forţei sale de muncă. Pompele de căldură Daikin, la care se adaugă tehnologia inverter proprie, oferă un confort al încălzirii interioare şi o eficienţă a procesului de neegalat.

Eficienţa pompelor de căldură
Pompele de căldură extrag energia termică din aerul exterior, chiar şi în cele mai reci zile de iarnă. Sistemele Daikin asigura încălzire interioară confortabilă şi eficientă, precum şi respectarea cerinţelor exacte de încălzire şi răcire din domeniul industrial.

Avantajele-unitatilor-Split-1

Acest articol a fost publicat în Produse Split aplicatii rezidentiale. Salvează legătura permanentă.