DAIKIN ALTHERMA: ALTERNATIVA ECONOMICA

Daikin Altherma incalzeste cu pana la 5 ori mai eficient decat sistemul conventional de incalzire pe baza de combustibili fosili sau electricitate, atingand un coeficient de performanta (COP) excelent de 5,04. Prin utilizarea caldurii din aerul exterior, sistemul foloseste o cantitate mult mai redusa de energie, consumatorul putand beneficia in continuare de un nivel stabil si placut de confort.
Astfel, cerintele de intretinere sunt minime, iar costurile se vor diminua. Datorita tehnologiei pe baza de invertere, economia de energie este si mai importanta.

EMISII REDUSE DE CO2
Daikin Altherma nu produce emisii directe de CO2, ajutandu-va sa contribuiti la imbunatatirea mediului inconjurator. Pompa functioneaza pe baza de electricitate, dar si in absenta electricitatii regenerabile, emisiile de CO2 sunt mult mai scazute decat la boilerele pe baza de combustibili conventionali.

COSTURI REDUSE DE INSTALARE

Daikin Altherma preia caldura din aer. Nu sunt necesare sapaturi sau excavatii. Aaât unitatea exterioara, cat si cea interioara sunt compacte.
Unitatea exterioara poate fi amplasata cu usurinta in exteriorul oricarei cladiri, inclusiv al blocurilor. Fara foc sau fum, nu este nevoie de cos de fum sau de ventilare constanta a incaperii in care este instalata unitatea Daikin Altherma.

Acest articol a fost publicat în Pompe de caldura pentru spatii rezidentiale. Salvează legătura permanentă.