DAIKIN ALTHERMA Punere in functiune usoara si rapida

La prima pornire, un asistent rapid de configurare va ghida instalatorul prin procesul de punere in functiune.
Printr-o serie de intrebari scurte, configurarea parametrilor de baza va fi efectuata automat. Setarea fina a acestor parametrii ramane posibila, cu ajutorul navigarii pe baza de meniuri. Ca rezultat al asistentului rapid de configurare, in meniuri vor fi afisate doar setarile parametrilor relevanti pentru instalare. Parametrii irelevanti sunt ascunsi si, astfel, inaccesibili.

Parametrii pot fi descarcati pe un PC ca o copie de rezerva sau duplicati pe alte instalatii similare. Daca se doreste, setarile parametrilor pot fi realizate in prealabil si incarcate pe unitati in timpul punerii in functiune.
Inainte de proba efectiva de functionare a unitatii, un mod de testare actuator permite activarea una cate una a tuturor componentelor cu fir.
Aceasta permite o verificare rapida si facila a tuturor conexiunilor si cablajelor realizate, pentru a asigura functionarea corecta. O functie automata de uscare lenta poate fi activata pentru initierea unei incalziri graduale a unui sistem de incalzire prin pardoseala, pentru a evita fisurile in pardoseala in timpul primei incalziri.
Programatoarele de timp individuale si usor de programat pentru regimurile de incalzire, racire, apa calda menajera si recirculare, cu functionare silentioasa si incalzitor electric auxiliar permit reglarea functionarii unitatii astfel incat sa se potriveasca programului zilnic uzual al utilizatorului final.
Dupa punerea in functiune, accesul la meniul instalatorului poate fi restrictionat (manual sau automat dupa o ora) pentru a evita manipularea gresita a unitatii de catre utilizatorul final.

Service usor
Functionalitate de control a temperaturii camerei

Prietenoasa cu utilizatorul, cu comenzi intuitive
In cazul in care ceva nu merge bine, mesajele de eroare cu text integral vor ghida utilizatorul pentru a lua masurile adecvate in incercarea de a rezolva problema. Daca problema persista si este necesara o interventieiîn locatie, inginerul de service va putea analiza ultimele 20 erori aparute.
Informatiile detaliate despre conditiile de functionare a unitatii, cum ar fi orele de functionare ale diferitelor elemente, temperaturile de functionare sau numarul de porniri pot fi consultate cu usurinta in meniul extins al utilizatorului final.

Acest articol a fost publicat în Pompe de caldura pentru spatii rezidentiale. Salvează legătura permanentă.