Incalzire, apa calda menajera si racire pentru aplicatii rezidentiale

Sistem split

Fie ca este vorba despre o casa nou construita, sau de una existenta cu eficienta energetica scazuta, sistemul split Daikin Altherma permite componente complet integrate pentru un control total al climatizarii.Veti alege o unitate interioara integrata de pardoseala pentru furnizarea caldurii si apei calde menajere sau veti opta pentru unitatea interioara de perete? Casa utilizeaza incalzirea prin pardoseala sau convectoare pentru pompa de caldura? Electricitatea vine de la retea sau de la o sursa regenerabila, prietenoasa cu mediul, cum ar fi energia solara?Pentru toate aceste situatii, sistemul de temperatura scazuta Daikin Altherma constituie o solutie totala pentru dvs.

Cele mai bune eficiente sezoniere, la cele mai mari economii de costuri de functionare
Cu multi ani de experienta in domeniul pompelor de caldura aer/apa si peste 150.000 unitati instalate in toata Europa, tindem continuu sa optimizam performanta Daikin Altherma. Acest lucru este posibil printr-o concentrare constanta pe limitarea consumului de electricitate in timpul fiecarui proces de dezvoltare a unui nou produs, rezultand o reducere si mai mare a costurilor de functionare. Alegerea perfecta pentru constructii noi, precum si pentru locuinte cu consum energetic scazut Sistemul Daikin Altherma de temperatura scazuta este complet optimizat pentru a indeplini cerintele de eficienta, confort si aplicabilitate ale caselor nou construite. In plus, gama extinsa de produse ofera acum solutia perfecta pentru case cu consum energetic scazut, chiar si pentru cele mai scazute sarcini de caldura.
Unitate integrata de incalzire si apa calda, economie de spatiu si timp de instalare Noua unitatea interioara integrata de temperatura scazuta Daikin Altherma este o pompa de caldura de pardoseala, care include rezervorul de apa calda menajera (disponibil la capacitati de 180 l si 260 l). Aceasta o face cea mai usoara si rapida instalatie atunci cand este nevoie de apa calda menajera, furnizand cea mai mare eficienta la incalzirea apei calde menajere si cel mai inalt confort pentru utilizatorul final, intr-un design compact si elegant.
Daca se prefera apa calda menajera in combinatie cu Daikin Altherma de temperatura scazuta, unitatea interioara integrata este cea mai buna solutie, atat pentru instalator, cat si pentru utilizatorul final! O unitate interioara de perete este de asemenea disponibila, pentru a oferi cea mai buna solutie in situatii specifice, de ex. atunci cand nu este necesara incalzirea apei calde menajere sau cand se prefera o combinatie cu energia termica provenita de la soare.

Panou de comanda nou: utilizare, punere in functiune si service facile
Sistemul Daikin Altherma de temperatura scazuta este echipat cu o noua interfata cu utilizatorul. Punerea in functiune, operatiile de service si deservirea zilnica devin mai simple cu interfata grafica multilingva, care ofera reprezentare in text integral, navigare facila prin meniuri si caracteristici de comanda inteligente.

Acest articol a fost publicat în Preparare ACM - Apa calda menajera. Salvează legătura permanentă.