Sistem Daikin Altherma Flex: Solutia pentru aplicatii rezidentiale

Flexibila
Sistemul Daikin Altherma Flex pentru aplicatii rezidentiale este un sistem 3-în-1 care ofera incalzire, apa calda menajera si racier all-in-one, deosebit de efcient din punct de vedere energetic gratie tehnologiei avansate de pompe de caldura de la Daikin.
Sistemul Daikin Altherma Flex este raspunsul de astazi la problem viitoare cu cresterea costurilor energiei si impactul inacceptabil asupra mediului asociat cu sistemele de incalzire conventionale pentru aplicatii comerciale, cum ar fi scolile, spitalele, centrele de ingrijire corporala, salile de sport si hotelurile. Cu Daikin Altherma Flex, 2/3 din caldura generata provine din aer, care este o sursa regenerabila si gratuita de energie!
Daikin Altherma Flex atinge un COP tipic sezonier de 3 în climatele moderate din Europa Centrala si de Vest. Mai mult, Daikin Altherma Flex este un sistem modular. In functie de proiectul dvs., pot fi combinate una sau mai multe unita$i exterioare cu pana la zece unitati interioare per unitate exterioara.

Control efcient al climatizarii pentru aplicatii rezidentiale

daikin-alterna-flex-unitati-1

Acest articol a fost publicat în Sistem Daikin Altherma Flex: Solutia pentru aplicatii rezidentiale. Salvează legătura permanentă.