Consultanta

Consultanta
Consultanta

Dat fiind faptul ca punem accentul pe confortul zilnic, echipa noastra de experti este intotdeauna pregatita sa va ofere cele mai potrivite alternative in functie de tipul si specificul proiectului dumneavoastra. Solutiile prezentate au ca finalitate obtinerea unui confort maxim cu un minim de efort.
Daikin a creat trei programe de selectie pentru o estimare precisa a proiectului dvs. specific si a va oferi astfel un maxim de confort, chiar si in etapa preliminara a alegerii / chiar si in etapa de considerare a optiunilor!
Realizati o estimare rapida a economiei la costurile de functionare si la emisiile de CO2 gratie Calculatorului economiilor de energie. Apoi, software-ul de simulare Daikin Altherma furnizeaza pentru fiecare aplicatie specifica o selectie corespunzatoare a pompei de caldura pe baza caracteristicilor locuintei respective si detaliilor locatiei. Iar pentru locuintele noi si proiectele de renovare programul de selectie si software-ul de simulare Daikin Altherma permite identificarea rapida si usoara a mixului optim de componente.CALCULATORUL ECONOMIILOR DE ENERGIE

CALCULATORUL ECONOMIILOR DE ENERGIE
CALCULATORUL ECONOMIILOR DE ENERGIE

Daikin ofera un instrument bazat pe web pentru a furniza o estimare rapida a economiilor la costurile de functionare si a reducerii emisiilor de CO2.
Pe baza catorva informatii de la client (locatie, tipul locuintei, aria podelei, numarul de persoane), se face o comparatie intre sistemul cu pompa de caldura Daikin Altherma si sistemele de incalzire traditionale. Aceasta comparatie include incalzirea spatiului si incalzirea apei calde menajere. Programul este disponibil atât pentru constructiile noi, cat si pentru aplicatiile de renovare.

PROGRAM DE SIMULARE
Programul de simulare Daikin Altherma furnizeaza pentru fiecare aplicatie foarte specifica o selectie adecvata de pompe de caldura, luand in considerare nevoile cladirii si datele de climatizare specifice.
Un instalator poate furniza urmatoarele date:
- aplicatie locuinta: sarcina incalzire/racire, temperaturi ale apei, alimentare electrica,
- conditii de climatizare: locatie, temperatura de proiectare,
- cerinte legate de apa calda menajera: volum rezervor, material, racord solar,
- preferinte: temperatura de „oprire incalzire”, functie de revenire pe timpul noptii.
Pe baza detaliilor specifice privind locuinta si locatia, programul furnizeaza o dimensionare completa, asigurand alegerea corecta a materialelor.

Pe langa alegerea completa a materialelor, software-ul ofera informatii detaliate pentru instalator si utilizatorul final, cu privire la randamentul asteptat al unitatii Daikin Altherma specificate pentru aplicatia si climatul indicate:
- eficienta sezoniera a sistemului cu pompa de caldura,
- cuantumul functionarii incalzitorului de rezerva,
- consumul de energie si costul acesteia pe luna,
- economiile la costurile de functionare comparativ cu sistemele de incalzire traditionale.
Toate aceste informatii vor fi rezumate intr-un raport detaliat.SOFTWARE DE SELECTIE SI DESIGN PENTRU SISTEMUL DAIKIN ALTHERMA FLEX

SOFTWARE DE SELECTIE SI DESIGN PENTRU SISTEMUL DAIKIN ALTHERMA FLEX
SOFTWARE DE SELECTIE SI DESIGN PENTRU SISTEMUL DAIKIN ALTHERMA FLEX

Programul Daikin Altherma de selectie si simulare pentru locuinte noi si renovari permite indicarea rapida si simpla a mixului optim de componente. Acesta selecteaza automat unitatile interioare si exterioare in functie de sarcinile de caldura solicitate pentru fiecare unitate de locuit si calculeaza dimensiunile conductelor de agent frigorific necesare.

Programul mai permite:
- selectia automata sau manuala a unitatilor interioare,
- selectia automata a unitatilor exterioare,
- calculul diametrelor conductelor de agent frigorific,
- selectia automata a distribuitoarelor si racordurilor refnet,
- generarea schemelor electrice si ale traseului cu posibilitatea exportarii ca fisiere DXF,
- crearea unui raport detaliat de selectie.www.daikin.com