PANOURILE SOLARE SUNT, CUNOSCUTE SUB NUMELE DE FOTOVOLTAICE (PV) PANOURI MODULE SI ADESEA MENȚIONATE CA SOLAR PV

PANOURILE SOLARE SUNT, CUNOSCUTE SUB NUMELE DE FOTOVOLTAICE (PV) PANOURI MODULE SI ADESEA MENȚIONATE CA SOLAR PV.

PANOURILE SOLARE SUNT, CUNOSCUTE SUB NUMELE DE FOTOVOLTAICE (PV) PANOURI MODULE SI ADESEA MENȚIONATE CA SOLAR PV.

Exista mai multe tipuri de celule fotovoltaice, cele mai populare si de departe cele mai realizate sunt monocristalin (Mono) si policristaline (Poli), de asemenea, cunoscut sub numele de multicristaline.

În ciuda faptului ca unul dintre cele mai vechi tipuri de celule fotovoltaice, monocristalin ramane printre celulele cele mai durabile si este puțin mai eficienta decat policristalin.PANOURI FOTOVOLTAICE MONOCRISTALINE CARACTERISTICI

PANOURI FOTOVOLTAICE MONOCRISTALINE CARACTERISTICI
PANOURI FOTOVOLTAICE MONOCRISTALINE CARACTERISTICI


• Celulele solare cristaline cu eficiente mari pot produce putere maxima chiar si in conditii meteorologice nefavorabile.
• Temperat, extrem de transparent, fier redus, sticla cu rata de transmisie de inalta creste puterea si rezistenta mecanica a panoului
• Fabricat cu ajutorul EVA de inalta calitate si TPT pentru a impiedica patrunderea apei
• Proiectat fara suruburi, colt in legatura cu 8 orificii de fixare pe cadru pentru o instalare usoara
• Durata de viata: 25 ani garantie putere de 80%
• 90% garantie putere pentru primii 12 ani
• Materiale de 10 ani si garantie manopera
• Performanta excelenta in timpul conditiilor meteorologice extreme, cum ar fi vant si grindina
• Rezistent la apa si zgarieturi indiferent de locatia geologica
• Cadru de argint cu foaie alba in spate sau cadru negru cu foaie neagra in spate.
• Certificate internationale: ISO 9001, ISO 14000, CE, TUV, (IEC61215 si IEC61730) MCS si certificateCOLECTOR SOLAR DE INALTA PERFORMANTA 58MM SP-S58/1800

COLECTOR SOLAR DE INALTA PERFORMANTA 58MM SP-S58/1800
COLECTOR SOLAR DE INALTA PERFORMANTA 58MM SP-S58/1800

Foarte eficiente, de inalta performanta, Colector solar termic Heat Pipe.
Eligibil pentru stimulentul caldura regenerabila.
10 ani garantie producator
SP-S58/1800 este, de departe, colectorul nostru cel mai popular. Datorita suprafetei de absorbtie de 360 de grade a acestui colector, acesta este pozitionat mereu cu fata la soare.
Construite din materiale de inalta calitate si usor de asamblat. Cadru din otel inoxidabil este robust si tuburile vidate sunt usor blocate in loc cu un sistem de fixare cu click.SISTEME SOLARE DE APA CALDA

SISTEME SOLARE DE APA CALDA

Procesul realizat de catre colector este foarte simplu.
1. Absorbtie solara: radiatia solara este absorbita de catre colectori si este transformata in caldura.
2. Transfer de caldura solara: conductele de caldura conduc caldura din interiorul tubului solar la conductorul superior.
3. Stocarea energiei solare: Apa circula prin colector in mod automat prin pompa-statie, care este activata de catre controlorul de temperatura, atunci cand temperatura colectorului este mai mare decat temperatura apei din boiler.SISTEME SOLARE TERMICE

SISTEME SOLARE TERMICE
SISTEME SOLARE TERMICEColectorul cu tuburi vacuum

Colectorul cu tuburi vacuum
Colectorul cu tuburi vacuum

Colectorul cu tuburi vacuum absoarbe energia solara si o transforma in caldura, care poate fi folosita pentru incalzirea apei.

De ce un vid?
Un vid este un izolator excelent. Acest lucru este important, deoarece odata ce tubul vidat absoarbe radiatii de la soare, acestea nu sunt pierdute!
In timp ce interiorul tubului poate ajunge la 150° C, exteriorul tubului este perfect rece la atingere.
Acest lucru inseamna ca, de asemenea, chiar si in conditii de frig, colectoarele cu tuburi vidate sunt eficiente atunci cand panourile plate sufera pierderi de caldura.CĂLDURĂ TEHNOLOGIE PIPE

CĂLDURĂ TEHNOLOGIE PIPE
CĂLDURĂ TEHNOLOGIE PIPE

O conducta de caldura este o tija de metal subtire, cu un miez gol. In interiorul miezului este o cantitate mica de apa si aditivi speciali pentru purificat.
Bazat pe principiul fierberii apei, la o temperatura mai scazuta, prin evacuarea tubului poate rezulta scaderea presiunii atmosferice.
Conductele termice utilizate in colectoarele WESTECH au un punct de fierbere de numai 30 ° C. Deci, atunci cand conducta de caldura este incalzita peste 30 ° C, apa din interior se vaporizeaza. Vaporii cresc rapid in partea superioara a conductei de caldura si se produce astfel transferul de caldura.
Pe masura ce se pierde caldura in colectorul de vapori, acestia se condenseaza inapoi in forma lichida care se incadreaza in partea de jos a conductei de caldura gata pentru a repeta procesul.
In interior, vacuum-ul formeaza apa ca o minge mica asemanatoare mercurului atunci cand este turnat pe o suprafata plana, la temperatura camerei. In cazul in care conducta de caldura este scuturata, mingea de apa poate fi auzita in interior deoarece produce zgomot la fel ca o bucata de metal.
Deci conducta de caldura este foarte simpla. O teava de cupru gol, cu un pic de apa in interior si aerul este aspirat afara! Corect, dar pentru a obtine acest rezultat sunt necesare mai mult de 20 de proceduri de fabricatie si un control strict al calitatiiCĂLDURĂ TEHNOLOGIE PIPE

CĂLDURĂ TEHNOLOGIE PIPE
CĂLDURĂ TEHNOLOGIE PIPE

CONTROLUL CALITATII

Calitatea materialelor si a curatarii este extrem de importanta pentru crearea unei conducte de caldura de buna calitate. Daca exista impuritati in interiorul conductei de caldura ii vor fi afectate performantele. Puritatea cuprului insusi trebuie sa fie, de asemenea, foarte mare, astfel incat sa contina numai urme de oxigen sau alte elemente. Daca cuprul contine prea mult oxigen sau alte elemente, acestea se vor strange in vid formand un buzunar de aer in partea superioara a conductei de caldura. Acest lucru are ca efect deplasarea punctului tare a tevii de caldura (a condensatorului de caldura) in jos. Acest lucru este evident in detrimentul performantei, prin urmare, este necesara utilizarea numai a cuprului de foarte mare puritate.
Adesea tuburile termice pot fi folosi un fitil sau sistem capilar pentru a ajuta fluxul de lichid, dar pentru conductele de caldura utilizate in colectoarele solare WESTECH este nevoie de un astfel de sistem deoarece suprafata interioara a cuprului este extrem de neteda, permitand un flux eficient al lichidului inapoi la partea de jos. Tevile de caldura pot fi proiectate pentru a transfera caldura orizontal, dar costul este mult mai mare.
Tubul termic utilizat in colectoarele solare cuprinde doua componente de cupru, arborele si condensatorul. Cuprul folosit este fara oxigen, asigurandu-se astfel durata de viata excelenta si performanta.
Fiecare tub termic este testat pentru performanta transferului de caldura si expus la 250° C inainte de a fi aprobat pentru utilizare. Conductele de racire, care sunt foarte rigide nu au fost expuse la astfel de teste de calitate stricte, si pot forma un buzunar de aer in partea de sus de-alungul timpului, reducand astfel considerabil performanta transferului de caldura.

PROTECTIE LA INGHET
Chiar daca tubul termic este un vid si punctul de fierbere a fost redus la numai 25-30° C, punctul de congelare este inca la fel ca al apei, la nivelul marii, 0 ° C. Apa folosita in conductele de caldura solara inca ingheata in conditii de frig, dar se blocheaza in mod controlat, care nu produce umflarea din teava de cupru.


Descarcare document
HEAT PIPE SOLAR TUBE COLLECTOR.pdf

PERLIGHT MONO SERIES

PERLIGHT MONO SERIES
PERLIGHT MONO SERIES

Perlight produce o gama larga de module Mono. Mai jos sunt listate cele trei serii principale "de module pentru uz casnic si comercial.
PLM-190M-72 SERIES
Gama Seria PLM-190M de la 160Wp la 200Wp, folosind siliciu monocristalin, celule solare si cadru din aliaj de aluminiu anodizat.
Disponibil în standard de argint / Alb si toate-negru.
Dimensiuni: 1580 x 808 x 40

PLM-250M-60 Series

PLM-250M-60 variază de la seria 220Wp la 250Wp, folosind siliciu monocristalin cu celule Olar si anodizat din aliaj de aluminiu Frame.
Disponibil în standard de argint / Alb si toate-negru.
Dimensiuni: 1650 x 992 x 46

PLM-300M-72 Series
Game Seria PLM-300M-72 de la 260Wp la 300Wp, folosind siliciu monocristalin, celule solare si cadru din aliaj de aluminiu anodizat.
Disponibil în standard de argint / Alb si toate-negru.
Dimensiuni: 1966 x 992 x 50PERLIGHT POLY SERIES

PERLIGHT POLY SERIES
PERLIGHT POLY SERIES

Perlight produce o gama larga de module Poli. Mai jos sunt listate cele trei serii principale "de module pentru uz casnic si comercial, cu dimensiuni.

PLM-230P-60 Series
Gama Seria PLM-230P de la 210Wp la 240Wp, folosind siliciu policristalin, celule solare si cadru din aliaj de aluminiu anodizat.
Dimensiuni: 1650 x 992 X46


PLM-210P-54 SERIES
PLM-210P-54 variază de la seria 180Wp la 215Wp, folosind siliciu policristalin, celule solare si cadru din aliaj de aluminiu anodizat.
Dimensiuni: 1495 x 990 x 46


PLM-280P-72 Series
Gama Seria PLM-280P-72 de la 250Wp la 300Wp, folosind siliciu policristalin, celule solare si cadru din aliaj de aluminiu anodizat.
Dimensiuni: 1966 x 992 x 50Racord solar

Racord solar
Racord solar

Kit solar
Kitul solar asigura transferul caldurii solare la rezervorul de apa calda Daikin Altherma prin intermediul unui schimbator extern de caldura.
In comparatie cu rezervoarele cu doua schimbatoare de caldura, acest sistem permite incalzirea eficienta a intregului continut al rezervorului cu ajutorul caldurii solare si, daca este necesar, cu ajutorul energiei pompei de caldura.

Colector solar
Colectoarele foarte eficiente transforma radiatia solara de unde scurte in caldura, datorita stratului foarte selectiv.
Colectorii pot fi montati pe tiglele de pe acoperis.


1- Colector solar
2- Controler solar
3- Rezervor de stocare energie nepresurizat EKHWP-B

1- Colector solar
2- Statie de pompare circuit solar
3- Kit solar disponibil în combinatie cu rezervorul de apa calda menajera individual (EKHWS - EKHWE)


Sistem nepresurizat
Sistemul este umplut cu apa pura, care este transferata din rezervorul nepresurizat de stocare a energiei, ori de cate ori soarele este ascuns. Daca afara nu este soare si, astfel, nu este necesara energie, apa este scursa la loc in rezervorul nepresurizat de stocare a energiei.

Sistem presurizat
Sistemul este umplut cu lichidul de transfer al caldurii care contine cantitatea corecta de antigel pentru a evita inghetul pe timp de iarna. Apoi, intregul sistem se va presuriza si etansa.

De ce aveti nevoie?
- Colector solar,
- Retea de conducte si statie cu pompa solara,
- Rezervor de alimentare: rezervor standard de apa calda menajera Daikin Altherma,
- Kit solar,
- Reincalzitor (pompa de caldura Daikin Altherma furnizeaza si caldura in locuinta).www.daikin.com