PRODUSE SPLIT aplicatii rezidentiale.

PRODUSE SPLIT aplicatii rezidentiale.
PRODUSE SPLIT aplicatii rezidentiale.

Daikin are o reputaţie globală bazată pe cei aproape 90 de ani de experienţă în producerea cu succes a echipamentelor de aer condiţionat de calitate ridicată pentru utilizări industriale, comerciale şi rezidenţiale şi pe cei 55 de ani ca lider în domeniul tehnologiei pompelor de căldură.

Calitatea Daikin
În cuvinte simple, calitatea mult apreciată a produselor Daikin vine din atenţia acordată designului, producţiei şi testării, dar şi suportului post-vânzare. În acest scop, fiecare componentă este selectată cu atenţie şi testată temeinic pentru a verifica contribuţia acesteia la calitatea şi fiabilitatea produsului.

Confort pe tot parcursul anului in locuinţă
Obiectivul controlului total al climatizării este de a furniza mediul optim de viaţă pe tot parcursul anului, iar compania Daikin este expertă în personalizarea soluţiilor de acest tip. Nu contează dacă este vorba de o singură cameră sau de o locuinţă întreagă, sistemul multi, graţie celei mai bune tehnologii inverter disponibila pe piata şi sistemelor cu pompă de căldură, poate fi personalizat pentru a produce rezultatul optim. Unităţile
interioare sunt concepute pentru o instalare simplă şi o utilizare minimă a spaţiului, putând fi asortate şi cu decorul. De asemenea, oferim o soluţie care combină aerul condiţionat cu ventilaţia şi umidificarea, pentru un confort perfect.

Conştientizarea problemelor de mediu
Aerul condiţionat îmbunătăţeşte climatul interior, oferind condiţii de lucru şi de viaţă plăcute, chiar şi în cele mai aspre climate. Cu toate acestea, în ultimii anii, conştientă de necesitatea conservării mediului, compania Daikin a depuse eforturi substanţiale în vederea limitării efectelor negative
asociate cu producţia şi funcţionarea. Prin urmare, noile echipamente care economisesc energia, la care se adaugă tehnicile inovatoare de producţie, minimizează impactul asupra mediului.

Angajamentul pentru mediu
Preocuparea pentru mediu este inerentă în toate operaţiunile globale ale Daikin, de la design şi producţie la acţiunile zilnice ale forţei sale de muncă. Pompele de căldură Daikin, la care se adaugă tehnologia inverter proprie, oferă un confort al încălzirii interioare şi o eficienţă a procesului de neegalat.

Eficienţa pompelor de căldură
Pompele de căldură extrag energia termică din aerul exterior, chiar şi în cele mai reci zile de iarnă. Sistemele Daikin asigura încălzire interioară confortabilă şi eficientă, precum şi respectarea cerinţelor exacte de încălzire şi răcire din domeniul industrial.


Descarcare document
Avantajele unitatilor- Split 1.pdf

PRODUSE SPLIT aplicatii rezidentiale.

PRODUSE SPLIT aplicatii rezidentiale.
PRODUSE SPLIT aplicatii rezidentiale.

Echipamente eficiente din punct de vedere energetic
Multe inovaţii de produs îşi au originea în conştientizarea problemelor de mediu a Daikin. Controlul prin inverter reduce timpul de pornire a unităţii şi variază puterea compresorului pentru a o corela cu cerinţele precise de sarcină a sistemului. De asemenea, împreună cu motoarele compresoarelor DC

Daikin, acesta permite echipamentelor
Daikin să atingă cele mai mari valori ale eficienţei energetic de pe piaţă. În mod similar, pachetele computerizate avansate asigură eficienţa optimă a sistemului, în orice moment, şi permit monitorizarea de la distanţă prin internet.

Reducerea deşeurilor
Daikin a fost primul producător de aparate de aer condiţionat din Europa care a primit certificarea de mediu ISO14001 şi, în acest moment, toate fabricile şi sucursalele Daikin deţin această certificare. Politica de zero deşeuri a companiei garantează faptul că multe dintre produsele sale
pot fi reciclate, reutilizate sau recuperate.

Reciclarea materialelor
Daikin reciclează materialele în mod necondiţionat. De exemplu, nămolul recuperat de la apa reziduală pretratată se utilizează la producerea cimentului. Reciclarea acestor tipuri de deşeuri este susţinută şi de investiţia în ambalaje returnabile.

Daikin este pionierul… eficienţei
Utilizarea inteligentă a energiei
Provocatoarele obiective de mediu 20-20-20 Comisia Europeană a stabilit obiective provocatoare pentru îmbunătăţirea eficienţei energetice în UE. Este vorba de obiectivele 20-20-20, care vizează o reducere cu 20% a emisiilor de CO2, o pondere cu 20% mai mare a energiei regenerabile şi o reducere cu 20% a utilizării energiei primare, toate până în anul 2020. Pentru a atinge aceste obiective, Europa a emis Directiva 2009/125/EC privind proiectarea ecologică. Aceasta stabileşte cerinţele minime ale eficienţei pentru produsele cu impact energetic. După 2013, toate aparatele de aer
condiţionat şi pompele de căldură aer-aer sub 12 kW intră în domeniul de aplicare al acestei Directive privind proiectarea energetică.
Din 2013, produsele care nu vor respecta cerinţa privind eficienţa minimă (precum aparatele de aer condiţionat fără inverter) îşi vor
pierde marcajul CE şi, prin urmare, nu vor mai putea fi comercializate în Europa. În 2014, nivelul performanţei energetice va fi ridicat,
din nou, semnificativ.

Modificarea majoră: eficienţa sezonieră aliniată la performanţa reală
Directiva privind proiectarea ecologică nu numai că ridică sistematic cerinţele minime privind performanța de mediu, ci modifică şi metoda utilizată pentru măsurarea acestei performanţe pentru a reflecta mai bine condiţiile reale. Măsurătorile anterioare reflectau aşa-numita eficienţă nominală, o măsurătoare a performanţei la o temperatură exterioară fixă şi cu echipamentul funcţionând la sarcină maximă. Deoarece un sezon de răcire sau încălzire implică un interval de temperaturi exterioare (nu numai o singură temperatură nominală) şi echipamentul funcţionează deseori numai la sarcină parţială, această valoare veche nu reflecta corespunzător performanţa reală.
Noua metodă, eficienţa sezonieră, măsoară performanţa de încălzire şi răcire într-un interval de temperaturi exterioare care oferă o reprezentare mai bună a eficienţei reale pe durata unui întreg sezon de răcire sau încălzire. În plus, modurile auxiliare, precum modul de aşteptare, sunt, de asemenea, luate în considerare la noile valori ale eficienţei sezoniere. Altfel, eficienţa sezonieră oferă o reprezentare mai bună a performanţei reale a unui aparat de aer condiţionat, în condiţii reale de utilizare, pe durata unui întreg sezon.
Eficienţa nominală oferă o indicaţie asupra eficienţei de funcţionare a unui aparat de aer condiţionat în condiţii nominale.
Eficienţa sezonieră oferă o indicaţie a eficienţei de funcţionare a unui aparat de aer condiţionat de-a lungul unui întreg sezon de răcire sau încălzire.


Descarcare document
Avantajele unittilor - Split 2.pdf

PRODUSE SPLIT aplicatii rezidentiale.

PRODUSE SPLIT aplicatii rezidentiale.
PRODUSE SPLIT aplicatii rezidentiale.

Noua clasificare energetică din Europa: Ridicarea nivelului eficienţei energetice
Pentru a informa consumatorii cu privire la aceste noi standarde de performanţă energetică, Europa introduce, de asemenea, o nouă clasificare energetică. Prezenta clasificare energetică europeană, introdusă în 1992, a avut efectul scontat. Consumatorii pot compara şi lua decizii de cumpărare bazate pe criterii uniforme de clasificare.
Noua clasificare, în vigoare de la 1 ianuarie 2013, permite utilizatorilor finali să ia decizii mai bine informate, deoarece eficienţa sezonieră reflectă eficienţa aparatelor de aer condiţionat pe durata unui sezon întreg.
Noua clasificare energetică include mai multe clase, de la A+++ la D, exprimate prin tonuri de culori de la verde închis (cel mai eficient din punct de vedere energetic) la roşu (cel mai puţin eficient din punct de vedere energetic). Informaţiile din noua etichetă includ nu numai noile valori ale eficienţei sezoniere pentru încălzire (SCOP) şi răcire (SEER), ci şi consumul anual de energie şi nivelurile zgomotului.

Daikin, pionierul eficienţei sezoniere
Deşi provocările proiectării ecologice sunt imense, Daikin a luat decizia de a implementa de timpuriu prevederile acestei noi legislaţii. Încă din 2010, Daikin a lansat o gamă nouă de unităţi pentru aplicaţii comerciale, optimizate pentru eficienţa sezonieră. Seria Seasonal Smart din această gamă respectă deja cerinţele minime foarte provocatoare pentru 2014. În prezent, Daikin indică cu mândrie performanţa sezonieră a întregii sale game de unităţi pentru aplicaţii rezidenţiale şi comerciale de până la 12 kW.

Eficienţă energetică sezonieră ridicată: Pană la A++

Pompele de căldură Daikin au valori ale eficienţei sezoniere excelente. SCOP şi SEER de până la A++

Tehnologia inverter
Tehnologia inverter de la Daikin este o inovaţie în domeniul climatizării. Principiul este simplu: inverterele reglează puterea în funcţie de cerinţa reală - nici mai mult, nici mai puţin! Această tehnologie aduce două avantaje concrete:

Confort
Inverterul amortizează investiţia de multe ori prin îmbunătăţirea confortului. Un sistem de aer condiţionat cu un inverter îşi reglează automat puterea de răcire şi încălzire pentru a o corela cu temperatura din cameră, îmbunătăţind nivelurile de confort. Inverterul reduce timpul de pornire al sistemului, permiţând atingerea mai rapidă a temperaturii solicitate pentru acea cameră. Imediat ce temperatura corectă este atinsă, inverterul garantează menţinerea sa constantă.

Eficienţa energetică
Deoarece un inverter monitorizează şi reglează temperatura ambiantă oricând este necesar, consumul de energie scade cu 30% în comparaţie cu un sistem tradiţional cu pornire/oprire (fără inverter)!

Pompele de căldură aer-aer obţin 75% din energia livrată dintr-o sursă regenerabilă: aerul ambiant, care este regenerabil şi inepuizabil.
Bineînţeles, pompele de căldură mai au nevoie de energie pentru a funcţiona, dar, din ce în ce mai mult, această energie poate fi generată din surse regenerabile de energie (energie solară, energie eoliană, energie hidrologică, biomasă). Eficienţa unei pompe de căldură se măsoară în SCOP (coeficientul de performanţă sezonieră) pentru încălzire şi SEER (rata de eficienţă energetică sezonieră) pentru răcire.

Controler online
Pentru monitorizarea şi controlul sistemului cu pompă de căldură din orice locaţie, prin intermediul unei aplicaţii sa al internetului.
Se poate conecta la: FTXG25-50JA/W, FVXG25-50K, FVXS25-50F, FTXS35-50K, FTXR28-50E, FTXS60-71G, FTX50-71GV şi FLXS25-60B.


Descarcare document
Optiuni i accesorii - unitatii Split.pdf

Avantajele unui sistem multi

Avantajele unui sistem multi
Avantajele unui sistem multi

- Aer condiţionat în fiecare cameră
Un sistem multi permite funcţionarea a până la 9 unităţi interioare de la o singură unitate exterioară, reducând astfel spaţiul de instalare şi costurile. Toate unităţile interioare pot fi controlate în mod individual şi nu necesită instalare în acelaşi timp – unităţile suplimentare (până la maxi 9) pot fi adăugate ulterior.

- Cele mai multe combinaţii posibile
În cadrul aplicaţiilor cu sistem multi pot fi utilizate împreună tipuri diferite de unităţi interioare - de perete, necarcasate de plafon fals, de pardoseală etc. - cu capacităţi diferite. Astfel, unitatea interioară ideală poate fi selectată pentru dormitor, camera de zi, birou etc., în funcţie de suprafaţa de instalare sau de cerinţele personale.

- Un climat interior ideal
O singură unitate exterioară poate încălzi sau răci o locuinţă întreagă, un birou sau un magazin mic, la ore diferite. Vă puteţi bucura de un climat plăcut în timp ce lucraţi la birou după-masa, precum şi de o temperatură constantă în camera de zi şi de dormitoare răcoroase seara.

Posibilităţi multiple
Multi până la 5 camere sau până la 9 camere, alegerea vă aparţine!


Descarcare document
Optiuni i accesorii - unitati Split2.pdf

avantaje

avantaje
avantaje

Pictogramele Ne pasă

Tehnologia inverter În combinaţie cu unităţi exterioare controlate prin inverter.

Ochiul inteligent pe 2 zone
Jetul de aer este trimis într-o altă zonă decât cea în care este o persoană la un moment dat. Dacă nu se detectează nicio persoană, unitatea va trece automat în setare de eficienţă energetică.

Economie de energie în timpul funcţionării în modul aşteptare
Consumul de curent se reduce cu aproximativ 80% în timpul funcţionării în modul aşteptare. Dacă nu se detectează persoane pentru mai mult de 20 de minute, sistemul va intra automat în modul de economie energetică.

Modul de noapte
Economiseşte energie, prin prevenirea suprarăcirii sau supraîncălzirii în timpul nopţii.

Modul economic
Această funcţie reduce consumul de energie astfel încât să poată fi utilizate alte aparate mari consumatoare de energie. Această funcţie economiseşte şi energie.

Senzorul de mişcare
Senzorul detectează dacă există persoane în cameră. Când camera este goală, unitatea comută în modul economic după 20 de minute şi reporneşte când o persoană intră în cameră.

Funcţia „la plecarea de acasă”

Cât timp sunteţi plecat, temperatura din interior poate fi menţinută la un anumit nivel.

Numai ventilator
Aparatul de aer condiţionat poate fi utilizat ca ventilator, suflând aerul fără a răci sau a încălzi.

Confort

Modul confort
Noua fantă modifică unghiul de refulare orizontal pentru funcţionarea în modul răcire şi vertical în jos pentru funcţionarea în

Modul putere
Dacă temperatura dintr-o cameră este prea ridicata/scăzută, aceasta poate fi răcită/ încălzită rapid prin selectarea modului putere. După oprirea modului putere, unitatea revine la modul setat anterior

Funcţia foarte silenţios
Unităţile interioare Daikin sunt foarte silenţioase. De asemenea, unităţile exterioare nu deranjează garantat liniştea vecinătăţii.

Funcţionare silenţioasă a unităţii exterioare
Reduce zgomotul în timpul funcţionării unităţii exterioare cu 3 dBA pentru a asigura un mediu silenţios în vecinătate.

Mod confortabil în timpul somnului
Funcţie de sporire a confortului care urmează un ritm specific de fluctuaţie a temperaturii.


Căldură radiantă
Panoul frontal al unităţii interioare radiază căldura suplimentară pentru a suplimenta confortul în timpul zilelor reci.

Prevenirea curentilor reci
Pentru a preveni formarea curentului, în timpul pornirii până la încălzire sau când termostatul este oprit, direcţia de refulare a aerului se setează la orizontală, iar ventilatorul la viteza mică. După încălzire, refularea aerului şi viteza ventilatorului se setează după dorinţă.

Comutarea automată răcire-încălzire
Selectează automat modul răcire sau încălzire pentru a atinge temperatura setată (numai tipurile cu pompă de căldură).

Funcţionare silenţioasă a unităţii interioare
Descreşte cu 3 dB(A) nivelul sunetului în timpul funcţionării unităţii interioare.
Această funcţie este utilă în timpul studiului sau al somnului.

Mod silenţios de noapte (numai răcire)
Reduce automat zgomotul în timpul funcţionării unităţii exterioare cu 3 dBA prin scoaterea unui cablu de legătură de la unitatea exterioară. Această funcţie poate fi dezactivată prin remontarea cablului de legătură la unitatea exterioară.

Controlul umidităţii

Ururu - umidificare
Umezeala este absorbită din aerul exterior şi distribuită uniform în zonele interioare.

Programul uscare
Permite reducerea nivelurilor de umiditate fără variaţii ale temperaturii camerei.

Sarara - dezumidificare
Reduce umiditatea interioară, fără a afecta temperatura camerei, prin amestecarea aerului uscat şi rece cu aerul cald.

Tratarea aerului

Flash streamer
Flash Streamer generează electroni de mare viteză care dezintegrează efficient mirosurile şi formaldehida.

Filtru fotocatalitic dezodorizant
Îndepărtează particulele de praf din aer, descompune mirosurile şi stopează reproducerea bacteriilor, virusurilor, microbilor pentru a garanta introducerea constantă de aer curat.

Filtru fotocatalitic din titan pentru purificarea aerului
Îndepărtează particulele de praf din aer, descompune mirosurile şi stopează reproducerea bacteriilor, virusurilor, microbilor pentru a garanta introducerea constantă de aer curat.

Filtru de aer
Îndepărtează particulele de praf purtate de aer pentru a furniza în mod constant aer curat.

Telecomandă şi programator

Programator săptămânal
Programatorul poate fi setat pentru pornirea încălzirii sau răcirii oricând, pe durata unei zile sau a unei săptămâni

Telecomandă cu fir
Telecomandă cu fir pentru a porni, opri şi regla aparatul de aer condiţionat de la distanţă.


Programator pentru 24 de ore
Programatorul se poate seta pentru a porni răcirea/încălzirea oricând într-un interval de 24 de ore.

Telecomandă cu infraroşu
Telecomandă cu infraroşu cu LCD pentru a porni, opri şi regla aparatul de aer condiţionat de la distanţă.

Control centralizat
Control centralizat pentru pornirea, oprirea şi reglarea mai multor aparate de aer condiţionat dintr-un punct central.

Controler online
Controlaţi unitatea interioară din orice locaţie prin intermediul unei aplicaţii sau al internetului.

Alte funcţii

Pornire automată
Unitatea reporneşte automat la setările originale după o pană de curent.

VRV pentru aplicaţii rezidenţiale
La o singură unitate exterioară se pot conecta până la 9 unităţi interioare (chiar dacă au capacităţi diferite şi până la clasa 71). Toate unităţile interioare pot fi operate în mod individual în cadrul aceluiaşi mod.

Autodiagnosticare
Simplifică întreţinerea prin indicarea erorilor de sistem sau a anomaliilor în timpul funcţionării.

Aplicaţii multi model
La o singură unitate exterioară se pot conecta până la 5 unităţi interioare (chiar dacă au capacităţi diferite). Toate unităţile interioare pot fi operate în mod individual în cadrul aceluiaşi mod.

Debit de aer

Baleiere automată pe verticală
Posibilitatea de selectare a deplasării automate pe verticală a fantei de refulare a aerului, pentru un jet de aer uniform şi o distribuţie uniformă a temperaturii.

Viteză automată a ventilatorului
Selectează automat viteza necesară a ventilatorului pentru a atinge sau a menţine temperatura setată.


Refulare 3 D a aerului
Această funcţie combină baleierea automată pe verticală şi pe orizontală pentru a trimite un jet de aer cald sau rece exact în colţurile spaţiilor largi.

Baleiere automată pe orizontală
Posibilitatea de selectare a deplasării automate pe orizontală a fantei de refulare a aerului, pentru un jet de aer uniform şi o distribuţie uniformă a temperaturii

Trepte de viteză ale ventilatorului
Permit selectarea până la un număr dat de viteze ale ventilatoruluiFDBQ-B Unitate necarcasată de plafon fals mică

FDBQ-B Unitate necarcasată de plafon fals mică
FDBQ-B Unitate necarcasată de plafon fals mică

- Proiectată pentru camerele de hotel
- Se potriveşte discret în orice decor interior: numai grilele de absorbţie şi refulare sunt vizibile
- Funcţia foarte silenţios: nivelul presiunii sonore coboară până la 28 dBA
- Direcţia de aspiraţie a aerului poate fi modificată din aspiraţie posterioară în aspiraţie inferioară


Descarcare document
FDBQ-B Unitate necarcasat de plafon fals mica.pdf

FDXS-F/RXS-K/F Unitate necarcasată de plafon fals de dimensiuni reduse

FDXS-F/RXS-K/F Unitate necarcasată de plafon fals de dimensiuni reduse
FDXS-F/RXS-K/F Unitate necarcasată de plafon fals de dimensiuni reduse

- Dimensiuni compacte, poate fi uşor montată în golurile din plafon de numai 240 mm
- Se potriveşte discret în orice decor interior: numai grilele de absorbţie şi refulare sunt vizibile
- Consum redus al motorului ventilatorului graţie motoului ventilatorului DC
- Se pot selecta 3 viteze ale ventilatorului


Descarcare document
FDXS-F RXS-K F Unitate necarcasata de plafon fals de dimensiuni reduse.pdf

FLXS-B/RXS-K Unitate de tip Flexi

FLXS-B/RXS-K Unitate de tip Flexi
FLXS-B/RXS-K Unitate de tip Flexi

Se poate monta fie pe plafon, fie în partea inferioara a peretelui; înălțimea sa redusă permite unităţii să fie amplasată sub fereastră

- Funcţia de autobaleiere verticală deplasează fantele de refulare în sus şi în jos pentru o distribuire eficientă a aerului în cameră
- Funcţia foarte silenţios: nivelul presiunii sonore coboară până la 28 dBA
- Controler online (opţional): controlează unitatea interioară din orice locaţie prin intermediul smartphone-ului, laptopului, calculatorului, tabletei sau ecranului tactil


Descarcare document
FLXS-B RXS-K Unitate de tip Flexi.pdf

FTXG-JW/A/RXG-K Daikin Emura - Unităţi de perete

FTXG-JW/A/RXG-K Daikin Emura - Unităţi de perete
FTXG-JW/A/RXG-K Daikin Emura - Unităţi de perete
Calitatea cea mai evidentă a Daikin Emura este aspectul. Aspectul sobru, dar elegant adaugă o dimensiune suplimentară valorilor binecunoscute de confort şi calitate superioare ale brandului Daikin

- O conlucrare remarcabilă a designului convenţional şi excelenţei în inginerie cu finisajele excelente din alb cristal mat sau aluminiu sablat
- Premiul Good Design: criteriul unic de evaluare pentru design industrial din Japonia
- Controler online (opţional): controlează unitatea interioară din orice locaţie prin intermediul smartphone-ului, laptopului, calculatorului, tabletei sau ecranului tactil


Descarcare document
FTXG-JW A RXG-K Daikin Emura - Unitati de perete.pdf

FTX-JV/GV/RX-JV/GV Unităţi de perete

FTX-JV/GV/RX-JV/GV Unităţi de perete
FTX-JV/GV/RX-JV/GV Unităţi de perete

- Economie de energie în modul aşteptare: consumul de curent se reduce cu aproximativ 80% în timpul funcţionării în modul aşteptare (numai gama JV)
- Modul confort garantează funcţionarea fără curenţi de aer prin prevenirea refulării aerului cald sau rece direct asupra corpului (numai gama JV)
- Funcţia foarte silenţios: nivelul presiunii sonore coboară până la 22 dBA
- Filtrul fotocatalitic din apatit de titan pentru purificarea aerului îndepărtează particulele microscopic din aer, descompune mirosurile şi împiedică reproducerea bacteriilor, viruşilor şi microbilor, asigurând astfel o sursă constantă de aer curat
- Controler online (opţional): controlează unitatea interioară din orice locaţie prin intermediul smartphone-ului, laptopului, calculatorului, tabletei sau ecranului tactil (numai clasele 50-71)


Descarcare document
FTX-JV GV RX-JV GV Unitati de perete.pdf

FTXR-E/RXR-E Ururu Sarara – Unităţi de perete

FTXR-E/RXR-E Ururu Sarara – Unităţi de perete
FTXR-E/RXR-E Ururu Sarara – Unităţi de perete

Umidificare URURU: menţine un nivel al umidităţii confortabil, fără a necesita o alimentare suplimentară cu apă
- Dezumidificare SARARA: menţine un mediu interior confortabil şi proaspăt, prin îndepărtarea umezelii din aer fără scăderea temperaturii
- Ventilarea puternică reîmprospătează aerul din încăpere în 2 ore
- Purificarea puternică a aerului îmbunătăţeşte calitatea aerului din interior prin tehnologia Daikin Flash Streamer
- Premiul Good Design: criteriul unic de evaluare pentru design industrial din Japonia
- Controler online (opţional): controlează unitatea interioară din orice locaţie prin intermediul smartphone-ului, laptopului, calculatorului, tabletei sau ecranului tactil


Descarcare document
FTXR-E Ururu Sarara – Unitati de perete.pdf

CTXS-K/FTXS-K/G RXS-K/F Unităţi de perete

CTXS-K/FTXS-K/G RXS-K/F Unităţi de perete
CTXS-K/FTXS-K/G RXS-K/F Unităţi de perete

Design discret şi modern. Curba sa lină se integrează frumos pe perete, devenind o prezenţă discretă care se asortează cu toate elementele de decor din interior
- Finisaj alb cristal mat de calitate ridicată
- Funcţia foarte silenţios: funcţionarea unităţii de-abia poate fi auzită. Nivelul presiunii sonore ajunge până la 19 dBA!
- Ideal pentru instalarea în dormitoare (clasa 20, 25) şi în zone de zi mai largi sau cu forme neregulate (clasa 35, 42, 50)
- Ochiul inteligent pe 2 zone: jetul de aer este trimis într-o altă zonă decât cea în care este o persoană la un moment dat. Dacă nu se detectează nicio persoană, unitatea va trece automat în setare de eficienţă energetică (FTXS35,42,50K)
- Controler online (opţional): controlează unitatea interioară din orice locaţie prin intermediul smartphone-ului, laptopului, calculatorului, tabletei sau ecranului tactil (FTXS35,42,50,60,71)
- Model îmbunătăţit de refulare a aerului, datorita efectului Coandă


Descarcare document
CTXS-K FTXS-K G RXS-K F unitati de perete .pdf

FTXS-K CTXS-K

FTXS-K CTXS-K
FTXS-K CTXS-K

Design discret şi modern. Curba sa lină se integrează frumos pe perete, devenind o prezenţă discretă care se asortează cu toate elementele de decor din interior
- Finisaj alb cristal mat de calitate ridicată
- Funcţia foarte silenţios: funcţionarea unităţii de-abia poate fi auzită. Nivelul presiunii sonore ajunge până la 19 dBA!
- Ideal pentru instalarea în dormitoare (clasa 20, 25) şi în zone de zi mai largi sau cu forme neregulate (clasa 35, 42, 50)
- Ochiul inteligent pe 2 zone: jetul de aer este trimis într-o altă zonă decât cea în care este o persoană la un moment dat. Dacă nu se detectează nicio
persoană, unitatea va trece automat în setare de eficienţă energetică (FTXS35,42,50K)
- Controler online (opţional): controlează unitatea interioară din orice locaţie prin intermediul smartphone-ului, laptopului, calculatorului, tabletei sau ecranului tactil (FTXS35,42,50,60,71)
- Model îmbunătăţit de refulare a aerului, datorita efectului CoandăFVXG-K/RXG-K Nexura - Unităţi de pardoseală cu căldură radiantă

FVXG-K/RXG-K Nexura - Unităţi de pardoseală cu căldură radiantă
FVXG-K/RXG-K Nexura - Unităţi de pardoseală cu căldură radiantă

Partea din aluminiu a panoului frontal al unităţii interioare Nexura are capacitatea de încălzire, asemenea unui radiator tradiţional, pentru a aduce mai mult confort în zilele reci
- Silenţioasă şi discretă, Nexura oferă ce este mai bun în încălzire şi răcire, confort şi design
- Unitatea interioară distribuie aerul foarte silenţios.
Zgomotul produs abia atinge 22 dBA în modul răcire şi 19 dBA în modul căldură radiantă.
În comparaţie, zgomotul ambiant dintr-o cameră cu linişte atinge, în medie, 40 dBA
- Funcţia de autobaleiere verticală confortabilă asigură o funcţionare fără curenţi de aer şi previne pătarea tavanului
- Controler online (opţional): controlează unitatea interioară din orice locaţie prin intermediul smartphone-ului, laptopului, calculatorului, tabletei sau ecranului tactil
- Poate fi instalată pe perete sau într-o nişă


Descarcare document
FVXG-K RXG-K Nexura - Unitati de pardoseala cu caldura radianta .pdf

FVXS-F/R XS-K Unitate de pardoseală

FVXS-F/R XS-K Unitate de pardoseală
FVXS-F/R XS-K Unitate de pardoseală

- Înălţimea sa redusă permite fixarea perfectă a unităţii sub un geam
- Poate fi instalată pe perete sau într-o nişă
- Funcţia foarte silenţios: nivelul presiunii sonore coboară până la 23 dBA
- Funcţia de autobaleiere verticală deplasează fantele de refulare în sus şi în jos pentru o distribuire eficientă a aerului în cameră
- Controler online (opţional): controlează unitatea interioară din orice locaţie prin intermediul smartphone-ului, laptopului, calculatorului, tabletei sau ecranului tactil


Descarcare document
FVXS-F RXS-K Unitate de pardoseala .pdf

www.daikin.com