Caseta perfect plată: design şi geniu într-o armonie perfectă

Unică pe piaţă, caseta perfect plată este rezultatul unei conlucrări remarcabile dintre designul convenţional şi excelenţa în inginerie,
având un finisaj elegant alb sau alb şi argintiu. Fixându-se exact în modulele de tavan şi fiind complet plană cu tavanul, caseta este
elegantă şi discretă. Eficienţa şi confortul deosebite sunt furnizate graţie utilizării combinate a senzorilor de prezenţă şi de pardoseală.
Acolo unde este cazul, închiderea uşoară a unei fante se realizează prin controlul individual al fantelor de la telecomanda cu fir.

Diferenţiere prin excelenţă

Confortul bazat pe senzori
Pentru a garanta confortul perfect, caseta perfect plană este dotată cu doi senzori opţionali, legaţi la un controler avansat.
Senzorul de prezenţă detectează prezenţa persoanelor în cameră şi reglează temperatura la valoarea de referinţă anterioară, stabilind condiţiile perfecte de lucru. Când senzorul detectează camera goală, acesta poate opri caseta, pentru a economisi banii utilizatorului pentru încălzirea sau răcirea nenecesară. De asemenea, senzorul adaptează direcţia jetului de aer, în funcţie de poziţia persoanelor în cameră, garantând confortul individualpermanent.
Deoarece aerul cald se ridică, distribuţia naturală a temperaturii dintr-o cameră este aerul mai cald în apropierea tavanului şi aerul mai rece în apropierea pardoselii. Senzorul de pardoseală al casetei detectează diferenţa de temperatură şi redirecţionează jetul de aer pentru a garanta distribuţia uniformă a temperaturii:
picioarele reci vor deveni o amintire!

Perfect integrată,complet discretă

Conceptul imaginat de designerii noştri a fost al unei casete care să se armonizeze complet în decorul unui birou modern şi să respecte în acelaşi timp cerinţele solicitante ale arhitecţilor, pentru integrarea perfectă într-un panou de tavan fals de standard european, permiţând montarea corpurilor de iluminat, a difuzoarelor şi a stropitoarelor în panourile alăturate. Rezultatul este caseta perfect plată, cu o fixare aproape perfectă, distribuţie a aerului pe 4 direcţii şi senzori speciali pentru garantarea
confortului perfect. Disponibilă în culorile alb cristal sau alb cristal şi gri, caseta perfect plată reprezintă armonizarea perfectă între design şi funcţionalitate.

Eficienţă superioară pe întregul an.Această casetă, la fel ca toate produsele Daikin, furnizează o eficienţă sezonieră excepţională, în timp ce senzorul de prezenţă reduce consumul de energie cu aproximativ 27%. Utilizând controlerul pentru a monitoriza performanţa şi consumul de energie,utilizatorii pot reduce impactul asupra mediului, menţinând în acelaşi timp condiţiile perfecte de lucru.

Soluţie flexibilă
Necesitatea unei utilizări flexibile a spaţiului înseamnă deseori obstacole temporare sau permanente care sunt ridicate, lăsând caseta aproape de perete sau într-un colţ şi ducând la dezechilibre ale debitului de aer. Tehnologia avansată anticipează acest lucru, iar noi am făcut posibilă utilizarea telecomenzii pentru deschiderea sau închiderea oricărei dintre cele patru fante pentru a restaura eficienţa optimă şi a reduce costurile cu energia.

Confort silenţios
Caseta perfect plată se numără printre cele mai silenţioase unităţi de pe piaţă şi, suplimentar senzorilor, ea are diverse funcţii concepute pentru a îmbunătăţi confortul şi plăcerea utilizatorilor.

Calitatea aerului
Calitatea aerului din cameră este la fel de importanta ca şi temperatura, iar noi am montat filtre avansate pentru a îndepărta particulele de praf pentru a garanta un aer curat. În plus, un program special permite reducerea nivelurilor de umiditate fără variaţii ale temperaturii.

Control intuitiv
Controlerul avansat al casetei perfect plate oferă utilizatorilor controlul absolut asupra mediului lor de lucru. De la setarea temperaturii dorite la direcţionarea jetului de aer, de la furnizarea temperaturii corecte atunci când camera este utilizată pentru a evita complet picioarele reci, de la reconfigurarea jetului de aer pentru monitorizarea performanţei, controlerul avansat este simplu şi intuitiv de utilizat. Ecranul de afişare de dimensiuni mari şi instrucţiunile de pe ecran, la care se adaugă butoanele de funcţii clar marcate, oferă utilizatorilor controlul total, permiţândule să seteze rapid condiţiile dorite şi să se concentreze pe activitatea efectuată.

Acest articol a fost publicat în Sky air aplicatii comerciale. Salvează legătura permanentă.