Consultanta

Dat fiind faptul ca punem accentul pe confortul zilnic, echipa noastra de experti este intotdeauna pregatita sa va ofere cele mai potrivite alternative in functie de tipul si specificul proiectului dumneavoastra. Solutiile prezentate au ca finalitate obtinerea unui confort maxim cu un minim de efort.
Daikin a creat trei programe de selectie pentru o estimare precisa a proiectului dvs. specific si a va oferi astfel un maxim de confort, chiar si in etapa preliminara a alegerii / chiar si in etapa de considerare a optiunilor!
Realizati o estimare rapida a economiei la costurile de functionare si la emisiile de CO2 gratie Calculatorului economiilor de energie. Apoi, software-ul de simulare Daikin Altherma furnizeaza pentru fiecare aplicatie specifica o selectie corespunzatoare a pompei de caldura pe baza caracteristicilor locuintei respective si detaliilor locatiei. Iar pentru locuintele noi si proiectele de renovare programul de selectie si software-ul de simulare Daikin Altherma permite identificarea rapida si usoara a mixului optim de componente.

Acest articol a fost publicat în Consultanta Rhostermoclim. Salvează legătura permanentă.