Daikin este pionierul eficientei sezoniere

Europa si-a stabilit obiective ecologice ridicate pentru anul 2020, ceea ce impune o exactitate sporita in masurarea ratei „reale” de eficienta energetica a sistemelor de incalzire si racire. Acest nou regim de masurare, numit „eficienta sezoniera” sau SEER (rata de eficienta energetica sezoniera) devine obligatoriu incepand cu 2013 si masoara performanta pe parcursul intregului sezon de incalzire si racire, nu prin selectarea unui punct fix (EER).
Ca lider de piata in integrarea, la momentul actual, a principiilor de proiectare ecologica a viitorului, Daikin este primul producator care publica valorile SEER pentru instalatiile sale rezidentiale si pentru cele comerciale usoare.

Mentinere optima a temperaturii de camera dorite
Daikin, partenerul dumneavoastra preferat Inovatie, calitate si servicii

Calitatea reprezinta un aspect pe care il luam foarte in serios. Gratie certificarilor ISO 9001 pentru procesele de productie si testelor realizate in unitatile noastre dedicate si specializate, stim ca furnizam echipamente care indeplinesc si depasesc cele mai stringente reglementari actuale, insa,
mai ales, indeplinesc si depasesc cerintele celor mai exigenti clienti.
Obiectivul nostru este sa fim partenerul preferat pentru oferirea unor solutii flexibile, confortabile si rentabile de control climatic pentru domiciliul dumneavoastra.
Mergem, insa, mai departe, deoarece stim ca doriti sa fim pregatiti sa si intretinem sistemul, nu doar sa il furnizam. In acest scop, avem o retea globala de ingineri, care asigura servisarea pe plan local.
De asemenea, Daikin este lider de piata in domeniul tehnologiilor ecologice de control climatic si este prima firma care a primit Eticheta ecologica UE pentru sistemele cu pompe de caldura.
Instaland echipamente Daikin, puteti fi convins ca aveti aparate cu eficienta energetica ridicata, cu un impact ecologic redus, economisind, astfel, bani si protejand mediul inconjurator.

Acest articol a fost publicat în Climatizare spatii rezidentiale. Salvează legătura permanentă.