Convector pentru pompa de caldura

Unitatea convectorului pentru pompa de caldura poate furniza atat incalzire, cat si racire, daca este cazul, din moment ce convectorul pentru pompa de caldura este mai mult decat un simplu ventiloconvector. Convectorul pentru pompa de caldura are si el un nivel de zgomot foarte redus.

In cazul unei combinatii de incalzire prin pardoseala si unitati ventiloconvectoare conventionale, temperaturile scazute ale apei de iesire, importante pentru eficienta, sunt adecvate pentru incalzirea prin pardoseala, dar ventiloconvectoarele vor trebui supradimensionate pentru a emite niveluri adecvate de caldura la aceste temperature scazute ale apei. Convectorul pentru pompa de caldura vine cu solutia pentru aceasta problema.
Convectorul pentru pompa de caldura poate emite nivelurile solicitate de caldura la temperaturi scazute ale apei de iesire, pastrand in acelasi timp o dimensiune modesta.
In locul pornirii si opririi circuitului apei de iesire prin intermediul unui termostat dintr-o singura camera principala, fiecare convector pentru pompa de caldura poate fi conectat direct la unitatea interioara Daikin Altherma, centrul inteligent al sistemului. Acest lucru permite tuturor camerelor sa fie incalzite, daca se solicita acest lucru, indiferent de starea din alte camere.
Convectorul pentru pompa de caldura reduce costurile de functionare gratie eficientei îmbunatatite cu aproximativ 25% în comparatie cu un
sistem de incalzire care combina incalzirea prin pardoseala cu unitati ventiloconvectoare normale. Convectorul pentru pompa de caldura poate sa inlocuiasca cu usurinta emitatoarele de caldura existente, gratie instalarii sale plug & play.

Acest articol a fost publicat în Pompe de caldura pentru spatii rezidentiale. Salvează legătura permanentă.