CONVECTOR PENTRU POMPA DE CALDURA

Convectorul pentru pompa de caldura Daikin functioneaza la temperaturi normale ale apei de 45°C, care pot fi atinse in mod eficient gratie tehnologiei in cascada Daikin Altherma.
Prin urmare, convectorul pentru pompa de caldura este emitatorul de caldura ideal pentru aplicatii pentru apartamente, furnizand niveluri ridicate de confort:
– Dimensiuni mici in comparatie cu radiatoarele de temperatura scazuta: latimea se reduce cu doua treimi. Nivel scazut de zgomot pana la 19 dB(A), optim pentru aplicatii de dormitor.
– Racire de mare capacitate cu temperaturi ale apei de pana la 6°C.

Control
Fiecare convector pentru pompa de caldura Daikin are propriul sau control, iar fiecare camera poate fi incalzita (sau racita) in mod independent.

Telecomanda are un programator saptamanal incorporat, pentru flexibilitate si confort optime.

Functionarea unitatii se poate adapta in functie de cerintele individuale

Sistemul Daikin Altherma pentru cladiri cu apartamente si locuinte colective se poate conecta la toate tipurile de emitatoare de caldura, gratie domeniului sau mare de temperaturi ale apei si capacitatii de functionare cu mai multe valori setate, ceea ce permite combinarea unor emitatoare de caldura diferite, care functioneaza la temperaturi diferite ale apei. Valoarea setata a unitatii interioare este o functie a solicitarii reale a diverselor emitatoare de caldura, garantand eficienta optima permanenta, indiferent de conditii.

Acest articol a fost publicat în Sistem Daikin Altherma Flex: Solutia pentru aplicatii rezidentiale. Salvează legătura permanentă.