DAIKIN ALTHERMA Functionalitate de control a temperaturii camerei

Prietenoasa cu utilizatorul, cu comenzi intuitive
In cazul in care ceva nu merge bine, mesajele de eroare cu text integral vor ghida utilizatorul pentru a lua masurile adecvate in incercarea de a rezolva problema. Daca problema persista si este necesara o interventie in locatie, inginerul de service va putea analiza ultimele 20 erori aparute.
Informa$iile detaliate despre conditiile de functionare a unitatii, cum ar fi orele de functionare ale diferitelor elemente, temperaturile de functionare sau numarul de porniri pot fi consultate cu usurinta in meniul extins al utilizatorului final.

Interfata cu utilizatorul in sine este echipata cu un senzor de temperatura si poate fi instalata la distanta de unitatea interioara de temperatura scazuta Daikin Altherma.
– Instalata pe unitate, aceasta va permite acces rapid si facil la informatiile si setarile de operare ale unitatii.
– Instalata la distanta (de ex. în camera de zi), aceasta va actiona si ca termostat de camera cu caracteristici mai avansate decat un termostat de camera standard, rezultatul fiind temperaturi mai stabile în încapere, eficienta sporita si durata de viata mare. Este posibila si instalarea unei a doua interfete optionala pe unitate, in scopuri de service.

In modul de afisare detaliata, afisajul grafic mare al interfetei cu utilizatorul indica temperatura curenta a camerei si modul de operare al unitatii.
În functie de preferintele utilizatorului final, este disponibil un afisaj de baza simplificat care indica temperatura efectiva a camerei si permite doar modificarea temperaturii de referinta a camerei.
Setarile utilizatorului pot fi accesate printr-un meniu intuitiv si autoexplicativ. Acest meniu permite si accesul la informatii suplimentare, cum ar fi consumul de energie si productia de caldura a sistemului, divizarea intre regimurile de incalzire, racire si apa calda menajera, permitând monitorizarea indeaproape a functionarii eficiente a unitatii.

Acest articol a fost publicat în Pompe de caldura pentru spatii rezidentiale. Salvează legătura permanentă.