Solutie de incalzire

Sistemul dumneavoastra de incalzire si apa calda menajera, cu optiune de racire

Posibilitatea de conectare la sisteme solare pentru producerea de apa calda

– Emitatoare de caldura:
– sistem de incalzire prin pardoseala
– radiatoare de temperatura joasa si ridicata
– convectoare in pompa de caldura
– ventiloconvectoare

 

Furnizand solutii flexibile si eficiente din punct energetic pentru case noi, renovari, cladiri de apartamente si locuinte colective, Daikin Altherma este un sistem complet de incalzire si apa calda menajera cu optiune de racire, bazat pe tehnologia pompelor de caldura cu sursa de aer. Caracteristicile inerente de eficienta energetica ale Daikin Altherma il transforma intr-o solutie ideala pentru reducerea consumului de energie si a emisiilor de CO2, asigurand un confort optim cu ajutorul sistemelor sale de incalzire cu temperatura ridicata si redusa.
Sistemul Daikin Altherma este usor de instalat si foloseste in pompele sale de caldura tehnologia avansata a compresoarelor, cu eficienta energetica ridicata, pentru a transforma caldura neutilizata si inepuizabila din aerul ambiant in caldura utilizabila pentru sistemul de comanda climatica sau pentru apa calda menajera. Astfel, el genereaza pana la 75% din putere in mod gratuit, economisindu-va banii.

– sisteme de incalzire cu temperatura joasa

Pentru case noi si renovari

Indiferent daca doriti sa va pastrati radiatoarele existente sau sa instalati un sistem de incalzire complet nou, Daikin Altherma va poate oferi orice solutie. Desigur, solutia dumneavoastra se poate conecta la un rezervor de apa calda menajera si la optiunile noastre de economie de energie, precum panourile solare.

Un sistem modular pentru cladirile de apartamente

Avand o unitate interioara in fiecare apartament pentru alimentarea emitatoarelor de caldura (radiatoare, convectoare, elemente ale sistemului de incalzire prin pardoseala si maxim zece unitati interioare legate la o singura unitate exterioara, sistemul Daikin Altherma este solutia ideala pentru cladirile de apartamente.
Desigur, se pot monta mai multe unitati exterioare in cazul in care cladirea este foarte mare.

Acest articol a fost publicat în Pompe de caldura pentru spatii rezidentiale. Salvează legătura permanentă.