UNITATE INTERIOARA DE PARDOSEALA INTEGRATA

CEA MAI FACILA SI RAPIDA INSTALARE, CU REZERVORUL DE APA CALDA MENAJERA INCLUS

– Rezervorul de apa calda menajera din otel inoxidabil este inclus in unitate, cu toate conexiunile dintre modulul pompei de caldura si rezervor realizate din fabrica. Aceasta permite o instalare rapida, comparativ cu o configuratie traditionala (unitate de perete cu rezervor de apa calda menajera separat) care mai necesita doar racordarea conductelor de apa si de agent frigorific.

– Toate componentele hidraulice sunt incluse (pompa de recirculare, vas de expansiune, incalzitor de rezerva etc.). Nu este nevoie sa cautati componente de la terti.

– Placa cu circuite integrate electrica si componentele hidraulice sunt accesibile din partea frontala. Acest lucru faciliteaza lucrarile de service si evita riscul deteriorarii componentelor electrice din cauza scurgerilor de apa.

– Toate racordurile de apa si agent frigorific se afla in partea superioara a unitatii, asigurand o racordare si un acces facile. Aceasta inseamna ca nu sunt necesare racordari pe partea din spate a unitatii, rezultand o suprafata mai mica de instalare.

Gratie designului all-in-one, spatiul de instalare este minimizat atât ca suprafata, cat si ca inaltime
Comparativ cu versiunea traditionala divizata pentru o unitate interioara de perete si un rezervor separat de apa calda menajera, unitatea interioara integrata reduce considerabil spatiul de instalare necesar.

Baza mai mica: cu o latime de numai 600 mm si o adancime de 728 mm, unitatea interioara integrata are o baza similara cu a celorlalte electrocasnice din gospodarie.
Baza de instalare mai mica: aproape ca nu este necesar joc pe laterale si nici spatiu in spatele unitatii pentru conducte, deoarece racordurile acestora sunt in partea superioara. Rezulta asadar o baza de instalare de numai 0,45 m².

Înaltime redusa de instalare: atat versiunea de 180 l, cat si cea de 260 l vin la o inaltime de 173 cm. Inaltimea de instalare necesara este mai mica de 2 m.
Compactitatea unitatii interioare integrate este subliniata de designul sau suplu si de aspectul modern, care se potriveste usor cu celelalte electrocasnice.

Acest articol a fost publicat în Preparare ACM - Apa calda menajera. Salvează legătura permanentă.