Avantaje

Avantaje pentru proprietarii de clădiri
Soluţiile Daikin oferă sisteme performante, care devansează cea mai recentă legislaţie în domeniul economiei de energie şi al reducerii emisiilor de carbon. Furnizând o performanţă ridicată constantă pe toată durata de utilizare a produsului, gama Sky Air vine cu o serie de caracteristici de funcţionare care garantează cele mai ridicate eficienţe sezoniere de pe piaţă, în timp ce sistemele avansate de control şi funcţiile de monitorizare permit furnizarea nivelurilor optime de confort la costuri minime.
Aceste funcţii aduc proprietarilor de clădiri următoarele avantaje:
• Sistemul de climatizare va respecta cerinţele legale, devansând legislaţia actuală.
• Veţi obţine performanţa sezonieră optimă, economisind energie şi reducând costurile.
• Sistemul de climatizare va adăuga valoare clădirii, protejându-vă investiţia.
• Veţi face economii la costurile de instalare şi de funcţionare, obţinând o rentabilitate rapidă şi contribuind la obiectivele de protecţie a mediului.

Avantaje pentru instalatori
Sistemele au fost concepute pentru a furniza o tranziţie uşoară de la unităţile existente la unităţile avansate din punct de vedere tehnologic, care oferă soluţii cu o eficienţă energetică mult mai ridicată. Graţie noilor compresoare, schimbătoare de căldură şi sisteme de control disponibile pentru instalatori pentru a fi recomandate şi utilizate în actualizările de sistem în vederea respectării normelor viitoare, seria Sky Air a fost dezvoltată având instalatorul şi clientul său în centru, permiţându-i să ofere mult mai mult decât un serviciu de instalare. În realitate, Sky Air oferă instalatorului un avantaj competitiv prin posibilitatea de a recomanda o gamă extinsă în 3 etape,controlere avansate şi instrumente de detecţie optică care vor ajuta la furnizarea performanţei optime, a eficienţei sezoniere ridicate, a impactului scăzut asupra mediului şi la realizarea unor economii de costuri semnificative.Aceste funcţii aduc instalatorilor următoarele avantaje:
• Design modular şi opţiuni suplimentare montate în fabrică pentru o instalare mai rapidă.

Avantaje pentru birourile deconsultanţă şi de design interior
Daikin are o istorie lungă în colaborarea cu birourile de consultanţă şi de design interior, care ne recomandă echipamentele pentru a furniza sisteme avansate, care respectă cerinţele clădirilor, dar şi legislaţia. Sistemele noastre au fost concepute pentru a respecta cele mai dure cerinţe privind eficienţa energetică, fiscalitatea şi conformitatea, pentru a oferi birourilor de consultanţă şi de design interior flexibilitatea de a furniza confortul absolut în modul cel mai eficient, în timp ce instrumentele noastre le permit să maximizeze performanţa clădirilor. Noul sistem Daikin Seasonal Smart, graţie temperaturilor de condensare şi de evaporare reglabile, este un exemplu clasic de
gândire avangardistă în vederea garantării performanţei.
Aceste funcţii aduc birourilor de consultanţă şi de design interior următoarele avantaje:
• Veţi avea încrederea să puteţi recomanda sistemele de climatizare corecte pentru a respecta legislaţia viitoare.
• Veţi avea sisteme care sunt concepute pentru a se potrivi în orice decor şi care furnizează performanţa optimă, la eficienţe sezoniere superioare.
• Veţi avea acces la tehnologie inovatoare pentru a maximiza performanţa de climatizare a unei întregi clădiri.
• Recomandările de consultant şi designer ecologist vor cântări mai mult.

Acest articol a fost publicat în Climatizare spatii comerciale, Fără categorie. Salvează legătura permanentă.