CĂLDURĂ TEHNOLOGIE PIPE

O conducta de caldura este o tija de metal subtire, cu un miez gol. In interiorul miezului este o cantitate mica de apa si aditivi speciali pentru purificat.
Bazat pe principiul fierberii apei, la o temperatura mai scazuta, prin evacuarea tubului poate rezulta scaderea presiunii atmosferice.
Conductele termice utilizate in colectoarele WESTECH au un punct de fierbere de numai 30 ° C. Deci, atunci cand conducta de caldura este incalzita peste 30 ° C, apa din interior se vaporizeaza. Vaporii cresc rapid in partea superioara a conductei de caldura si se produce astfel transferul de caldura.
Pe masura ce se pierde caldura in colectorul de vapori, acestia se condenseaza inapoi in forma lichida care se incadreaza in partea de jos a conductei de caldura gata pentru a repeta procesul.
In interior, vacuum-ul formeaza apa ca o minge mica asemanatoare mercurului atunci cand este turnat pe o suprafata plana, la temperatura camerei. In cazul in care conducta de caldura este scuturata, mingea de apa poate fi auzita in interior deoarece produce zgomot la fel ca o bucata de metal.
Deci conducta de caldura este foarte simpla. O teava de cupru gol, cu un pic de apa in interior si aerul este aspirat afara! Corect, dar pentru a obtine acest rezultat sunt necesare mai mult de 20 de proceduri de fabricatie si un control strict al calitatii

Acest articol a fost publicat în Panouri Solare. Salvează legătura permanentă.